New tracks: The Neighbourhood

The Neighbourhood zit niet stil. De Amerikaanse band die doorbrak met Sweater Weather bracht in twee jaar tijd een verscheidene EP’s en singles uit en debuteerde officieel met langspeler I Love You. Daarna volgde het driedelige The Love Collection, single Lurk en een track voor The Amazing Spiderman 2.


Lurk
De meest recente single van de Amerikanen die hip-hop en indie met elkaar combineren heet Lurk. Het nummer, dat de duisternis van het oeuvre van ‘The NBHD’ voortzet, wordt verrijkt met een ronduit bijzondere videoclip, waarin kunstdanser Plushenko een grote rol speelt. Lurk wordt onderdeel van de gloednieuwe mixtape #000000 & #FFFFFF, die binnenkort gratis beschikbaar wordt.

Honest 
In Nederland, België en Luxemburg hoort men aan het eind van The Amazing Spiderman 2 de single On Top Of The World van Jett Rebel als soundtrack. De soundtrack eer viel in de Verenigde Staten ten deel aan The Neighbourhood. Met Honest leverden de heren één van hun rustige tracks af, die toch aanstekelijk werkt. Vooral het refrein van het nummer grijpt de aandacht van de luisteraar, of in dit geval de kijker.

The Neighbourhood staat deze zomer in augustus op het Belgische Pukkelpop Festival en is aanstaande zaterdag (10 mei) te zien op het Amsterdamse London Calling Festival.

Connect with The Neighbourhood 
Officiële website 

Facebook 
Twitter 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s