Liveverslag: Kensington


Kensington1

Vrijdagmiddag gaf Kensington een instore in platenzaak Plato te Utrecht. De instore stond in het teken van hun nieuwe album Rivals, dat diezelfde dag uitkwam. Plato was aardig volgestroomd om de mannen te bewonderen en wellicht een handtekening te scoren.

Goud en nog meer goud
Frontman Eloi Youssef (zang/gitaar) en Casper Starreveld (zang/gitaar) verzorgden de akoestische set achter in de winkel. De set begon met een nieuw nummer van het album, namelijk Words You Don’t Know. Met dit nummer laten ze zien dat ze steeds volwassener worden, toch laten ze ook de vertrouwde Kensington zien. Oudere nummers werden ook gespeeld, zoals We Are The Young, Don’t Look Back en de gouden single Home Again. Ze hebben te horen gekregen dat hun vorige album Vultures goud is geworden, net nu ze een nieuw album uitbrengen. Elke dag om half zes opstaan om het nieuwe album te promoten, maar dat is het waard.

Gegroeid
Ook de tweede single van het nieuwe album, All For Nothing, werd gespeeld. De mannen lijken nu te weten wat ze aan het doen zijn, Kensington is gegroeid. De set van een halfuur eindigde met het nieuwe nummer Streets, dat toch veel mensen bleken te kennen. Heel Plato zong luidkeels mee en vervolgde met het geven van een daverend applaus. Overige bandleden Niles Vandenberg (drums) en Jan Haker (bas) waren aanwezig om de signeersessie compleet te maken. Het was dringen geblazen, iedereen wilde natuurlijk een selfie met de bandleden scoren. Velen hadden Rivals gekocht en lieten deze signeren. De mannen waren in voor een praatje en maakte de rij netjes af, zodat iedereen tevreden naar huis kon gaan. Voor hen stond er nog een instore in Amsterdam te wachten.

Nog even wachten en Rivals krijgt ook goud, dat is zeer waarschijnlijk. En tegen die tijd is er misschien al weer nieuw materiaal om van te snoepen. Kensington live zien? Dit weekend staan ze op Lowlands!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s