New track: The Neighbourhood – #icanteven (ft. French Montana)

New track banner
NBHD CantevenThe Neighbourhood (ft. French Montana)
#icanteven

Verraad in een relatie, daar gaat dit nummer van The Neighbourhood over. In #icanteven voelt de luisteraar de boosheid van zanger Jesse Rutherford. Het nummer is, net als het eerder uitgebrachte Jealou$y, een samenwerking met rapper. Dit maal is French Montana, na onder meer Danny Brown en Raury, de gelukkige.

Wat begint als een dancenummer, krijgt een serieuzere lading met de eerste zin: ‘Just got cheated on, no it’s not my day’. Alsof het niks is. Frontman Jesse Rutherford had eigenlijk een heel ander nummer in gedachten, totdat zijn vriendin vreemdging. Hij dook de studio in en daar kwam dit nummer uit. De samenwerking met French Montana doet het nummer ten goede, en geeft het een extra agressief duwtje in de rug. De rapteksten zijn de echte rapteksten zonder overdreven veel diepgang, maar door de bijbehorende beats en baslijnen, doet Montana’s inbreng weinig tot niets aan het nummer af.

The Neighbourhood doet waar de band goed in is: beats, catchy refreinen en toch serieus uit de verf komen. De immer groeiende groep is onvoorstelbaar veel verder dan een paar jaar geleden. Waar houdt dit op?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s