Live: Tears & Marble + Tropics @ 5 Days Off

5DO 1

Afgelopen week speelde Tears & Marble samen met Tropics in Paradiso tijdens 5 Days Off. Dit elektronische muziekfestival, georganiseerd door Paradiso en Melkweg, schotelde een groot aantal bezoekers vijf dagen de nieuwste en meest veelbelovende live acts op elektronisch gebied voor. Off Tune zag shows van Tears & Marble en Tropics.

10450131_349294521898457_3251598731995692186_n

Het elektronische synthpopduo Tears & Marble opent de zaterdagavond in Paradiso. Dat hun eigen nummers net zo goed klinken als hun cover van Haddaway’s What Is Love wisten we natuurlijk al. Ook live weet het duo te overtuigen met hun eigen nummers. De constante beat en de dreigende synths in combinatie met de prachtige stem van Bella laat je telkens weer even op reis gaan, naar Synthtopia. Dat het duo in mei op het Britse showcasefestival The Great Escape staat verbaast ons niets!

10483125_10152566083038355_2162278957128085148_o

Na Tears & Marble speelt Chris Ward’s Tropics. De zanger/producer van Tropics wordt live begeleid door een gitarist en drummer. Wat opvalt is de opvallende combinatie van verschillende muziekstijlen die verwerkt zijn tot een dromerige eigen sound. Deze sound is ook overduidelijk terug te horen op hun nieuwste album Rapture, waarvan Tropics ook in Paradiso een aantal nummers vertolkt. Hoewel de zaal niet propvol is, geniet het publiek dat er wél was van deze opvallende band met hun relaxt klinkende muziek. Belofte!

Advertenties

Een gedachte over “Live: Tears & Marble + Tropics @ 5 Days Off

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s