New track: Lusts – Waves

NEW TRACK
Lusts
Waves

11221758_955533401180251_8737752269568885525_n

Ze maakten eerder dit jaar indruk met singles Mouthwash en Temptation en zijn nu terug met derde track Waves. We hebben het over de twee Britten van Lusts, die eerder dit jaar nog op het podium stonden van Paradiso’s kleine zaal tijdens London Calling.

De band, die door gebroeders Andy en James Stone werd opgericht in Parijs, maakt dromerige mix van shoegaze en post-punk met een ambient doch catchy karakter. Onder meer invloeden van Alvvays en Ariel Pink zijn hoorbaar, maar ook experimentele elektronica, zoals van Aphex Twin, is nooit ver weg. Met de release van Waves kwam overigens de aankondiging van Lusts’ debuutalbum, dat werd opgenomen in een slaapkamer en werd geproduceerd door MJ van Hookworms.

Lusts speelt op 20 september op Incubate in Tilburg. Op 19 november staat het duo in het Antwerpse Trix en een dag later in Paradiso Amsterdam. De Europese tour eindigt op 24 november in het Nijmeegse Merleyn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s