New track: Sue The Night – Look Forward

Sue The Night1

Met bijna 40 shows op de teller kan Sue the Night het festivalseizoen met een gerust hart afsluiten. Dit wordt gevierd met de nieuwe single Look Forward waarvoor filmmaker Michiel Zwart, die de band het hele festivalseizoen volgde, een bijzondere videocollage maakte. Hierin zien we hoogtepunten als Zwarte Cross, Best Kept Secret, deBeschaving, Stoppelhaene & Dauwpop langskomen.

Look Forward is de laatst uitgebrachte single van debuutalbum Mosaic. In Nederland tenminste, want dit najaar zal dit album ook in eigen beheer worden uitgebracht in België, in samenwerking met Gentle Promotion en Peter Verstraelen Bookings. ‘Vanuit Nederland is de stap naar België een logische, zeker omdat 4 tracks van Mosaic zijn opgenomen met Antwerpse producer Pascal Deweze’, aldus Suus de Groot.

Sue The Night – Live
04/12 – EKKO, Utrecht
06/12 – Patronaat, Haarlem

11/12 – Simplon, Groningen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s