New track: TRAAMS – Silver Lining

NEW TRACK
TRAAMS
Silver Lining

TRAAMS

Every cloud has a silver lining. Het Britse trio TRAAMS (nog steeds in kapitalen) bekijkt het leven op hun nieuwe single Silver Lining van de optimistische kant. De drie post-punkers bouwen op naar de release van hun tweede album Modern Dancing, dat op 13 november uitkomt via Fat Cat Records.

Het album, waarvan eerder leadsingle Succulent Thunder Anthem uitkwam, werd geproduceerd door niemand minder dan Hookworms’ MJ. Silver Lining heeft een strakke ritmelijn, met fijne basloopjes en gecontroleerde drums. De melodieën, die vooral in de zanglijnen goed te horen zijn glijden daarentegen heerlijk de oorschelp in.

Modern Dancing komt op 13 november uit via Fat Cat Records.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s