New track: Lucas Hamming – Never Let You Down

NEW TRACK
Lucas Hamming
Never Let You Down

Ham

Rock-‘n-roll dood? Niet zolang Lucas Hamming leeft! De Nederlandse gentlemen komt dit jaar eindelijk met zijn langverwachte debuutplaat Ham, dat uitkomt op 9 oktober. Met het swingende Never Let You Down heeft dat album alvast een fijne leadsingle.

Never Let You Down is Hamming’s zoveelste schot in de roos. Na oorwurmen als Mojo Mischief, Wood For The Trees en het rijke Fake Love Hypocrisy vindt de Amsterdammer op Never Let You Down de balans tussen brutale, wat Brits aandoende bluesrock en eigenzinnige songstructuren met tempo- en sfeerwisselingen.

Never Let You Down, dat werd uitgebracht in gezelschap van onderstaande (briljante) videoclip, legt de lat voor de rest van debuut Ham hoog. Toch bestaat er geen moment twijfel of Lucas Hamming de verwachtingen waar zal maken. Nederland heeft een nieuwe rockster.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s