New track: DIIV – Dopamine

NEW TRACK
DIIV
Dopamine

DIIV

In 2012 was Prinses Beatrix nog koningin, speelde het Nederlands Elftal in de groepsfase van het EK grootmachten Frankrijk en Italië weg én… kwam de laatste muziek van DIIV uit. Tot nu toe dan! Het immer controversiële Amerikaanse viertal is namelijk (eindelijk) terug met een gloednieuwe single: Dopamine.

Wat er allemaal gebeurd is sinds de release van het senastionele debuut Oshin? Zanger Cole Smith werd opgepakt met een pakket harddrugs en bassist David Perez choqueerde door op internetfora te strooien met sexistische, homofobe, racistische én anti-semitische opmerkingen. Just another day at the office, dus.

Ondertussen wachtten fans in spanning op de komst van nieuwe muziek. Eerder dit jaar kwam de bevrijding in de vorm van de aankondiging van nieuwe plaat Is The Is Are. Nu is er, na nóg meer wachten, eindelijk een leadsingle van de betreffende langspeler. De vraag is natuurlijk: was het het wachten waard? Het antwoord, dat klinkt in de vorm van zweverige gitaarloopjes, springerige baslijntjes en de aantrekkelijke vocalen van Smith, is ja!

Is The Is Are komt binnenkort uit via Captured Tracks.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s