New track: VEINS – Baby

NEW TRACK
VEINS
Baby

VEINS

Soms is muziek intelligent, zwaar, emotioneel, energiek, dansbaar, rauw, razend of vliegensvlug. Maar soms is muziek simpelweg ongelofelijk schattig. Baby, de nieuwe single van het Canadese VEINS, is zo’n stukje muziek. Muziek die zoet, maar niet té zoetsappig is. Ideaal voor als je het op deze maandag eventjes niet meer zo ziet zitten.

De eerste keer dat je naar VEINS luistert? Wat toevallig, voor ons ook! Wennen aan de stem van zangeres Hannah Bussiere duurt echter niet lang. De frontvrouw van het vijftal heeft een fijne, subtiele en geruststellende stem, die ons doet denken aan een reclame van een zeker sapmerk: “Het komt wel goed schatje”.

Het zou ons dan ook geenszins verbazen als VEINS’ Baby binnenkort op de Nederlandse televisie te horen is als soundtrack van een commercial voor de nieuwste biologische sinaasappelsap, dat magische wasmiddel of die handige kast van een zeker Zweeds bedrijf.

Baby is afkomstig van het album Moon Garden, dat in mei van dit jaar in eigen beheer werd uitgebracht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s