WINNEN: 2×2 tickets voor The Black Marble Selection + Mustangs (30-10-2015 @ Duycker)

The Black Marble Selection Site

Normaal gesproken win je via Off Tune informatie in over de beste nieuwe muziek, maar deze keer valt er écht iets te winnen. We beginnen oktober namelijk door 2×2 tickets weg te geven voor The Black Marble Selection! Samen met Mustangs speelt de zeskoppige formatie uit Tilburg op 30 oktober in Podium Duycker!


The Black Marble Selection
Het Tilburgse zestal The Black Marble Selection produceert rauwe rhythm-‘n-blues in combinatie met sixties rock-‘n-roll. Invloeden vanuit de garagerock en de beatstroming zijn deze vriendengroep dan ook geenszins vreemd. Dit jaar nog bracht The Black Marble Selection album Under Her Spell uit, dat vol staat met fuzzy gitaarmelodieën, voorzien van een flinke dosis reverb. Drie jaar na hun oprichting raast de stoomtrein van The Black Marble Selection op volle toeren, maar stiekem hebben we nog altijd te maken met diezelfde rauwe rakkers.

Support act: Mustangs
Geheel toevallig is het dus niet dat de eer aan het Haagse Mustangs is om de winnaars van onze actie (en de rest van het publiek natuurlijk) op te warmen. Het viertal tapt namelijk uit hetzelfde vaatje als hun collega’s uit het zuiden. De brille van The Beatles en de ballen van The Stones! Dit jaar nog moet het debuut van Mustangs uitkomen op Universe Productions, dat eerder Nederlandse artiesten als Herman Brood en Cuby and The Blizzards in legendes veranderde.

WIN!
Off Tune is in het bezit van een heuse tijdmachine naar de sixties! We mogen namelijk 2×2 tickets weggeven voor de show van The Black Marble Selection en Mustangs op vrijdag 30 oktober 2015 in Podium Duycker te Hoofddorp.

Wat moet je doen om te winnen?
Winnen was nog nooit zo makkelijk! Stuur voor 20 oktober 2015 een mailtje naar offtune@hotmail.com met daarin je naam, adresgegevens en telefoonnummer en als onderwerp ‘The Black Marble Selection’.

Natuurlijk maak je meer kans als je ons laat weten waarom jij de tickets zo graag wil hebben of als je een mooi lulverhaal ophangt over jouw favoriete gitaarriff! Na de deadline neemt de Off Tune-redactie zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s