Wil jij meer weten over hoe Off Tune tot stand gekomen is? Dan is dit voor jou the place to be!

Off Tune werd op 18 november 2013 opgericht als een onafhankelijk online soloproject over alternatieve project. Een nieuwe muzieksite was geboren, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Aandoenlijk was het bijna hoe Off Tune zich, later in klein groepsverband, een weg baande tot in de diepste krochten van de ook ons voorheen onbekende muziekwereld. Een werkelijke verslaving ontvouwde zich; van afkicken is tot op de dag van vandaag geen enkele sprake.

Het eerste artikel dat op Off Tune verscheen was een albumrecensie: van Swim Deep’s Where The Heaven Are We. Het album van de Britse surfpoppers is nog altijd één van onze favorieten. Daarmee toont zich meteen het idee achter Off Tune. Off Tune schotelt je op passievolle wijze muziek voor, die de staf ontzettend tof vindt. En dat voorschotelen, dat vinden we dan ook weer ontzettend tof. Ons doel is dat jij via Off Tune je nieuwe favoriete band ontdekt. Was is er nou leuk aan het delen van muziek die we eigenlijk helemaal niet leuk vinden?

Wees dus niet bang en stort je samen met ons in het oneindige konijnenhol der muziek. Lees, luister, kijk, huiver, adem en vooral, ervaar muziek! Het is ons een eer je te mogen vergezellen.


 

Advertenties